ELEKTROTECHNIEK


De hoofdactiviteiten van Deyle Elektrotechniek zijn het installeren en onderhouden van Elektrotechnische installaties voor particulieren en bedrijven.
Wij installeren zowel licht-, kracht-, data-, alarm als camera-installaties en kunnen deze controleren en naar wens onderhouden.

Wij zijn een erkend installatiebedrijf en leveren dus ook de kwaliteit en kennis die u mag verwachten.
Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn bij het adviseren, tekenen en ontwerpen van zowel elektrotechnische als verlichtingsinstallaties.
Domotica

Domotica staat voor een slimme en comfortabele installatie in uw woning, kantoor of winkel. Met domotica kunt u o.a. uw verlichting, audio, rolluiken en temperatuursregeling bedienen en combineren met één bedieningssysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld met 1 druk op de knop uw gordijnen sluiten, uw verwarming hoger zetten en de verlichting in schakelen in een vooraf geprogrammeerde lichtscene.

Dit kan zowel draadloos (Funk) als bedraad EIB worden gerealiseerd. Het Funk systeem wordt meestal in bestaande situaties toegepast, en gelang de wensen kan bij nieuwbouw of renovatie worden gekozen voor een  EIB systeem.

Klantgerichtheid staat bij ons voorop. Dat wil zeggen dat bij ons elke klant een installatie naar wens krijgt. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een complete installatie, Deyle Elektrotechniek kan het voor u realiseren.