Zonnestroom

Uw interesse voor zonnestroom, opgewekt door zonnepanelen is zeer terecht. De zon voorziet de aarde van enorm veel energie; duurzame energie. Ook in Nederland!

Huizen en gebouwen bieden veel mogelijkheden om met zonnestroom geheel of gedeeltelijk in hun eigen elektriciteitsbehoefte te voorzien. Zo hebben eengezinswoningen voldoende dakoppervlak om evenveel stroom op te wekken, als dat ze in een jaar verbruiken.

Wij leveren en monteren complete zonnestroom systemen. Bestaande uit zonnepanelen, de daarbij behorende juiste stroom-omvormer, bekabeling, waterdichte doorvoeren en niet geheel onbelangrijk de daarbij geldende garanties.

Daarnaast kunnen wij u adviseren. U kunt, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen, toegespitst op uw specifieke wensen en situatie.

De zon heeft de toekomst, wij weten het zeker, nu u nog!


Subsidies.

Regelmatig wordt het investeren in zonne-energie gestimuleerd door lokale overheden. Gemeenten en provincies komen via interessante subsidieregelingen tegemoet in de kosten van een zonne-energie systeem. Daarnaast kunnen bedrijven profiteren van belastingvoordeel via de Energie-Investeringsaftrek. Een compleet overzicht van subsidies is te vinden op:

      

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Nova Solar?

Er zijn legio aanbieders van zonnepanelen op de markt. Waardoor u gemakkelijk het overzicht kan kwijtraken. Wij proberen de werking, de voor- en nadelen, de prijzen en de producten zo eerlijk en duidelijk mogelijk aan te bieden. Wij vinden het belangrijk dat de klant weet wat hij of zij wel of juist niet krijgt.

Onze panelen zijn van producenten welke zich al ruim 30 jaar bezig houden met de ontwikkeling van zonnepanelen.

De betrouwbare specialist op dit gebied is,
       
    klik op het logo voor de site