ZORG & TECHNIEK

Vandaag de dag is elektrotechniek niet meer weg te denken in de zorgsector. Mensen zijn langer in staat om zelfstandig thuis te blijven wonen door slimme en hoogstaande technische toepassingen in en rond het huis.

* Automatische deuropeners in huis voor mindervalide, bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. 
* Communicatiesystemen, waar het gaat om het ontvangen van bezoekers thuis door middel van een video deurintercom al dan niet op afstand.  
* Telefoontoestellen met extra grote knoppen of met een alarmkoord.
* Alarmsets voor mindervalide voor in het toilet of badkamer, waardoor als er iets mis gaat en hulp nodig is, op een eenvoudige manier iemand ingeschakeld kan worden in huis of op afstand.


Licht

Goede verlichting is beter voor het welzijn en prestaties, met andere woorden verlichting helpt ons niet alleen beter te zien, maar ons ook beter te voelen. Met name oudere mensen hebben moeite met het dagritme.

Verlichting die aan het dagritme is aangepast brengt ritme en rust. Meer veiligheid in huis met bewegingssensors voor nachtwaak- of anti-inbraak verlichting. Lopen door uw huis en de lichten gaan automatisch aan en weer uit.

Het zijn gemakken waar je gebruik van kunt maken en wij kunnen u daarbij helpen.                 Techniek houdt de zorg menselijk!

Wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op, wij zullen al uw vragen beantwoorden.