VERLICHTINGDeyle elektrotechniek geeft u advies op maat en levert uw binnen- en buitenverlichting.

De verlichting is een belangrijk onderdeel in uw woning, winkel, bedrijf of kantoorruimte.
Licht geeft de sfeer aan die wij geheel naar uw wensen kunnen creëren en natuurlijk rekening houdend met de kleur, smaak en energiezuinige lichtbronnen.


Buitenverlichting

Voor de buitenverlichting kunnen wij voor u ook veel betekenen. Of het nu gaat om een sfeerverlichting in uw tuin, reclameverlichting voor uw zaak, bewegingsmelders in de preventieve verlichtingen of als u denkt aan inbraakpreventie, wij geven u op locatie het juiste advies op maat.  
Sfeerverlichting

De populariteit van de sfeerverlichting neemt een grote vlucht. In en rondom het huis, de tuin en zakelijke ruimtes zoals in de horeca wordt het hele jaar door steeds meer gebruik gemaakt van sfeerverlichting om een passende en gezellige omgeving te creëren. U kunt kiezen uit de traditionele verlichting, maar de LED verlichting gaat steeds meer terrein winnen en de mogelijkheden op dat gebied worden steeds uitgebreider. Het is een energiezuinige, duurzame en een meer toepasbare vorm van verlichting.  


Binnenverlichting

Binnenverlichting heeft verschillende mogelijkheden m.b.t. sfeerverlichting en gewone verlichting voor in uw woning- en werkruimte. We maken onderscheid naar verschillende typen verlichting zoals hanglampen, plafondlampen, wandlampen, tafellampen, inbouwspots en vloerlampen. Daarnaast heeft u verlichting voor ruimtes binnen uw woning of bedrijf zoals badkamerverlichting, keukenverlichting, slaapkamerverlichting en kantoorverlichting of werkplek verlichting.  

Let op

Op het gebied van energiebesparing is tegenwoordig veel voordeel te halen uit de keuze van de juiste armaturen. Zelfs bij vervanging van uw huidige verlichtingarmaturen kunt u de investering vaak binnen een paar jaar terugverdienen.